Laura halusi olla energisempi - ratkaisu löytyi räätälöidyistä vitamii – Nordful

Laura halusi olla energisempi - ratkaisu löytyi räätälöidyistä vitamiineista

 

 

Mistä uutta puhtia elämään? Joensuulainen Laura Viiliäinen, 36, työskentelee ravintola-alan esimieshommissa ja elää lapsiperheen arkea. Laura oli jo tovin etsinyt kiireiseen arkeensa lisää virkeyttä. Apu löytyi lopulta Nórdfulin räätälöidyistä vitamiineista. 

Milloin mikäkin pilleri?

Kuten monet suomalaiset, myös Laura on kamppaillut vitamiinirutiinin kanssa. “Olen yrittänyt syödä vaikka mitä. Rutiini unohtuu aina kymmenen päivän jälkeen. Unohdan, milloin mikäkin tabletti pitäisi ottaa, enkä huomaa hyötyjä tarpeeksi, että jaksaisin pysyä mukana”, hän kertoo. 

Vuodenvaihteessa Laura törmäsi Nórdfulin räätälöityihin ravintolisiin. Nórdful lupasi tehdä vitamiinien syömisestä aikaista helpompaa: tilaus ei vaatinut muuta kuin lyhyen testin, ja sitten paketti saapuisi postitse kerran kuussa. Niinpä Laura päätti antaa vitamiineille vielä yhden mahdollisuuden.

Uutta puhtia pussin pohjalta

Nykyään Laura syö vitamiinit aina samalla kellonlyömällä. Nórdful tuo  kotiin päivittäiset annospussit, joiden numerointi auttaa pysymään laskuissa. “Vitamiineista on tullut jopa aamukahvia tärkeämpi aamurutiini”, Laura naurahtaa. “Kahvin sentään saa töistä, jos se unohtuu.”

Ensimmäisen viikon jälkeen Laura alkoi heräämään entistä virkeämpänä. Monesti kello ei edes ehtinyt soimaan, kun hän oli jo ylhäällä. “Parasta on se, että virkeys jatkuu pitkälle päivään”, Laura hehkuttaa. “Tavallista nuutumista ei enää tule kello kolmelta.”

Vitamiinit ovat myös tuoneet rauhaa hektiseen arkeen. Vaativan esimiestyön stressi, omat harrastukset ja lasten menot eivät paina harteilla kuten ennen. “En tiedä kuvittelenko vain, mutta lähiaikoina on ollut helpompaa keskittyä ja olla rauhassa”, Laura kertoo. Hän povaa, että selitys saattaa löytyä paketissa tulleesta ashwagandasta, joka lupaa apua stressinhallintaan.

Ravintolisät pysyvät matkassa mukana


Lauran ensimmäinen Nórdful-kuukausi on melkein lusittu. Vitamiinien syömiselle ei loppua kuitenkaan näy. Uusi puhti ja helppo rutiini pitävät Lauran menossa mukana. “Vitamiinien loppumista ei tarvitse edes sen kummemmin murehtia, sillä uusi paketti tulee automaattisesti postiin”, Laura naurahtaa.