Miten ravintolisät mahtuvat kiireiseen arkeen? – Nordful

Miten ravintolisät mahtuvat kiireiseen arkeen?

 

Jenny Belitz-Henrikssonilla, 41, ei tekeminen lopu kesken. Toimittaja, luennoitsija, ryhmäliikunnanohjaaja ja hyvinvointivaikuttaja on monelle tuttu blogistaan Vastaisku ankeudelle. Jenny on myös hiljattain jakanut oppejaan käynnissä olevasta hyvinvointiprojektista “Uuteen nousuun”-kirjan sivuilla. 

Viimeisin lisä Jennyn terveelliseen elämään on jatkuva Nórdful-tilaus. Ovatko ravintolisät löytäneet paikkansa kiireisen arjen keskeltä?

Piste i:n päälle jo terveellisissä elämäntavoissa

Nórdful on viimeisin askel jo pitkälle edenneellä hyvinvointimatkalla. Urheilu on aina ollut suuressa asemassa Jennyn elämässä. Hiljattain fokus on siirtynyt myös ruokaan. “Pari vuotta sitten muuttaessani elämäntapojani tajusin, että vaikka liikuin paljon, ruokailutapani olivat melko huonot. Silloin päätin pistää ruokavalion uusiksi”, Jenny kertoo. Terveellisen elämän paketista puuttui enää vain yksi asia: vitamiinit.

“Äitinä olen aina pitänyt huolen lasten vitamiineista. Oma vitamiinien saanti on kuitenkin ollut hieman heitteillä”, Jenny kertoo. Satunnaiset D-vitamiinit ja kalaöljyt ovat pyörineet hyllyillä, mutta niiden käyttö ei ole koskaan ollut rutiininomaista. Tilanne muuttui vihdoin, kun Nórdful astui kuvioihin.

Päivittäiset pussukat ja mielenkiintoiset ravintolisät pitävät rutiinin käynnissä

Nórdful-ravintolisät ovat löytäneet paikkansa Jennyn keittiötasolta, kahvikoneen vierestä — sieltä pussi on helppo napata mukaan illallisen yhteydessä. “En ole unohtanut vielä yhdenkään päivän vitamiineja!”, Jenny iloitsee. Ratkaisevassa asemassa ovat Jennyn mielestä päivittäiset pussukat, jotka matkustavat helposti myös mukana.

Jennyn pusseista on paljastunut muutakin, kuin klassinen D-vitamiini ja kalaöljy. Erityisesti Jennyä on miellyttänyt uusi tuttavuus, silmien terveyttä tukeva mustikka. “Olen lukenut mustikan terveysvaikutuksista jo aikaisemmin. Oli kiva huomata, että sitä tarjottiin kapselimuodossa”, Jenny kertoo. “Tuijotan koneen näyttöä koko päivän. Tykkään ajatuksesta, että syön päivittäin ravintolisää, joka auttaa tukemaan silmieni jaksamista.”


Apua kaikille, jotka haluavat helpotusta kiireiseen elämään

Vitamiinit yksinään eivät ole mullistaneet Jennyn maailmaa — pikemminkin solahtaneet paikalleen osana isompaa elämänmuutosta. “Toki olen virkeämpi ja energisempi, mutta luulen, että suurin kiitos siitä kuuluu unirytmilleni”, Jenny kertoo. “Vaikka eihän sitä ikinä tiedä!”

Kenelle Nórdfulin ravintolisät Jennyn mielestä sopivat? Kenelle tahansa, joka haluaa helpottaa omaa elämäänsä palvelujen avulla. “Kaltaiseni ihmiset, joilla muistettavaa riittää hyötyvät tästä. Mielestäni se on sijoituksena myös kannattava. Itse olen ainakin valmis sijoittamaan omaan terveyteen. Kaiken tekemisen pohja on kuitenkin viime kädessä se, että voi hyvin.”