Käyttöehdot – Nordful

Käyttöehdot

 Kun vierailet verkkosivuillamme ja/tai teet ostoksia verkkokaupassamme, käytät Palveluamme ja hyväksyt seuraavat ehdot (“Käyttöehdot”, “Ehdot”). Ehtoja sovelletaan kaikkiin sivuston käyttäjiin. Jos et hyväksy ehtoja, et voi käyttää sivustoa tai siihen liittyviä palveluja.

Ehdot soveltuvat kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, joita sivustolle lisätään. Löydät uusimman version käyttöehdoista tältä sivulta. Pidätämme oikeuden näiden ehtojen päivittämiseen, muuttamiseen tai korvaamiseen päivittämällä ja/tai muuttamalla verkkosivuilta löytyvää sisältöä. On palvelun käyttäjän vastuulla tarkistaa tämä sivu ajoittain mahdollisia päivityksiä varten. Käyttämällä tai vierailemalla verkkosivuillamme muutosten jälkeen hyväksyt kyseiset muutokset.

1. VERKKOKAUPAN EHDOT

Verkkokaupan tuotteiden käyttö laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen on kielletty. Sivustolla ei saa jakaa viruksia, haittaohjelmia tai haitallista koodia.

Sivustolla vierailu tai sivuston käyttö kilpailevan yrityksen markkinointitutkimukseen ei ole sallittua. Et saa esiintyä toisena henkilönä, imitoida toista henkilöä tai vääristää omaa yhteyttäsi toiseen henkilöön.

Jos rikot tai et noudata mainittuja ehtoja, katkaisemme sinulle tarjotun palvelun välittömästi. 

2. YLEISTÄ

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelun tarjoamisesta ajankohdasta tai syystä riippumatta. 

Käyttämällä palvelua hyväksyt, että tietosi (korttitietoja lukuunottamatta) saatetaan välittää salaamatta, prosessiin kuuluen a) siirtoja usean tietoverkon välillä ja b) muutoksia, jotka mukauttavat tiedot eri teknisiin vaatimuksiin tai laitteisiin sopiviksi. Korttitiedot salataan aina tietoverkkojen välisissä siirroissa.

Et saa jäljentää, kopioida, myydä eteenpäin tai käyttää hyväksi mitään osaa palvelusta, palvelun käytöstä tai palvelun saatavuudesta. Et saa käyttää hyväksi sivuston listaamia yhteystietoja ilman kirjallista lupaa. 

3. TIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS, PERUSTEELLISUUS JA AJANKOHTAISUUS

Nordful Oy (“Nordful)” ei tarjoa terveydenhuoltoa, lääketieteellistä ohjeistusta, diagnoosia tai hoitoa. Nordful ei määritä tarvetta hakeutua terveydenhuollon ammattilaisen hoitoon verkkosivujen tai tarjotun palvelun avulla. Sivusto, palvelu ja sen sisältö ovat luonteeltaan informoivia, eikä niitä tule käyttää virallisen terveydenhuollon, diagnoosin tai hoidon korvikkeena. Sivustolta löytyvän tiedon käyttö terveysongelman tai sairauden diagnosointiin tai hoitoon on kielletty. Sivuston sisältöä ei ole tarkoitettu terveysongelman tai sairauden diagnosointiin tai hoitoon, lääkkeiden määräämiseen tai hoidon määrittelyyn. Keskustele aina lääkärisi tai terveysalan ammattilaisen kanssa ennen ravintolisien ottamista tai jos terveydentilastasi herää kysymyksiä. Älä koskaan laiminlyö terveydenhuollon ammattilaisen antamaa ohjeistusta verkkosivujemme, palvelumme tai sen sisällön perusteella.

Emme ole vastuussa, mikäli verkkosivuiltamme löytyvä tieto ei ole paikkaansapitävää, perusteellista tai ajankohtaista. Verkkosivujen materiaalin tehtävänä on toimia yleisenä tietona, eikä sen pohjalta tule tehdä terveyttä koskevia päätöksiä ilman perusteellisemman, ajankohtaisemman ja paikkaansapitävämmän tiedonlähteen konsultointia. Ravintolisistä annettua tietoa tai niitä koskevia väitteitä ei tule käyttää sairauden diagnosointiin, hoitoon, parantamiseen tai ennaltaehkäisyyn. Sivuston sisältöön luottaminen on käyttäjän omalla vastuulla.

Verkkosivumme saattavat sisältää vanhentunutta tietoa. Vanhentunut tieto ei välttämättä ole ajankohtaista ja on luonteeltaan viitteellistä. Pidätämme oikeuden sivuston sisällön muuttamiseen, mutta meillä ei ole velvoitetta päivittää sivustolta löytyviä tietoja. Sivuston käyttäjänä hyväksyt, että on sinun vastuulla seurata sivustolle tehtyjä muutoksia.

Verkkosivujen tietoon tutustuminen ja tuotteiden tai palveluiden käyttö sivustollamme ei luo potilas-lääkärisuhdetta sinun ja Nordfulin terveydenhuollon yhteistyökumppanien välille.

4. PALVELUA JA HINTOJA KOSKEVAT MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen muuttamiseen ilman ilmoittamista etukäteen. Pidätämme oikeuden muuttaa tai peruuttaa palvelun (tai siihen liittyvän osuuden) ilman erillistä ilmoitusta. Emme ole velvollisia kolmansille osapuolille palveluun tehdyistä muutoksista, keskeytyksistä tai peruutuksista.

5. TUOTTEET JA PALVELUT

Palvelun kautta autamme sinua rakentamaan päivittäiset ravintolisäpakkaukset, jotka toimitamme sinulle pakatussa laatikossa toistaiseksi voimassa olevana tilauksena (“Tilaus”).

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, kieltäytymään tuotteiden tai palvelun myynnistä tietylle henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai hallintoalueelle. Saatamme harjoittaa tätä käytäntöä tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjottujen tuotteiden tai palvelun määrää. Voimme muuttaa tuotekuvauksia ja -hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden keskeyttää tietyn tuotteen myynti ajankohdasta riippumatta. Voimme rajata tuotteisiin tai palveluun kohdistettujen alennusten käyttöä.

Toimitamme paketit Postin välityksellä. Toimituksen kesto on 7-10 arkipäivää tilauksen teosta. Nordful-tiimin edustaja on sinuun yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy.

On sinun vastuullasi noutaa Nordful-paketti viikon (7 päivän) kuluessa paketin saapumisesta Postin noutopisteelle. Mikäli paketti palautuu noutopisteeltä noutamattomana, Nordful ei lähetä sitä uudestaan. Noutamaton paketti ei keskeytä tilausta, eikä oikeuta sinua hyvitykseen.

Kuluttajansuojalain mukaisesti voit palauttaa paketin neljäntoista (14) päivän kuluessa sen noutamisesta. Palautus on tehtävä täyttämällä palautuslomake Postin verkkosivuilla ja toimittamalla avaamaton paketti Nordfulille. Nordful hyvittää paketin maksun 30 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. 

6. TILAUS JA MAKSUT

Tilaamalla personoidun Nordful-pakkauksen hyväksyt, että aloitat tilauksen kanssamme. Suostut maksamaan kaikki tilausmaksut, jotka sinulle ilmoitetaan tilauksen teon yhteydessä (“Tilausmaksut”). Saatamme käyttää kolmatta osapuolta kauppiaana (“kauppias”), kun käsittelemme tilausmaksujasi. Taat kauppiaalle, että olet maksukortin oikeutettu omistaja tai käyttäjä ja että ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa.

On tärkeää pitää mielessä, että kun liityt palvelun käyttäjäksi, tilausmaksusi uusiutuvat automaattisesti kunnes peruutat tilauksen. Voit päättää tilauksen ilmoittamalla meille kirjallisesti vähintään kolme päivää ennen seuraavaa veloitusta, ja peruutus astuu voimaan seuraavan kuukauden osalta. Ennen tilauksesi seuraavaa veloituspäivää, lähetämme sinulle muistutusviestin tulevasta veloituksesta sähköpostitse. Jos et peruuta tilausta, seuraava personoitu Nordful-pakkauksesi lähetetään ja sitä koskevat tilausmaksut veloitetaan maksukortiltasi. Voit keskeyttää tai lykätä vitamiinien toimitusta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Et kuitenkaan voi lykätä toimitusta, mikäli olemme jo aloittaneet personoidun vitamiinipakkauksesi valmistelun.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, jotta voit ostaa tuotteita tai palveluja verkkosivuiltamme. Mikäli haluat rekisteröityä sivuston käyttäjäksi, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai sinulla on oltava huoltajan antama suostumus.

7. LASKUTUS- JA TILITIETOJEN VIRHEETTÖMYYS

Pidätämme oikeuden perua sivustomme kautta tulleet tilaukset. Voimme rajoittaa tai kieltäytyä toteuttamasta tilauksia, joiden uskomme tulleen välittäjiltä tai jälleenmyyjiltä. On sinun velvollisuutesi varmistaa, että antamasi maksu- ja henkilötiedot pitävät paikkaansa ja ovat virheettömiä. Sinun on pidettävä tiliäsi koskevat tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteen ja maksukortin tiedot ajan tasalla, jotta voimme veloittaa tilausmaksut ja olla sinuun yhteydessä tarpeen vaatiessa.

8. KOLMANSIEN OSAPUOLIEN LINKIT

Verkkosivujemme sisältö, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta. Kolmansien osapuolien linkit saattavat ohjata sinut sivustoille, jotka eivät toimi yhteistyössä kanssamme. Emme ole velvollisia valvomaan näiden verkkosivujen sisältöjä tai niiden paikkaansapitävyyttä. Kolmansien osapuolien verkkosivut eivät kuulu vastuullemme.

9. VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA LAIMINLYÖNNIT

Ajoittain verkkosivuillamme saattaa olla tietoa, joka sisältää kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai laiminlyöntejä, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, alennuskampanjoihin, tarjouksiin, toimituskuluihin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheitä, epätarkkuuksia ja laiminlyöntejä ja muuttaa tai päivittää tietoja sekä peruuttaa tilauksia, mikäli palvelun tai siihen liittyvän verkkosivun tarjoama tieto on epätarkkaa ilman erillistä ilmoitusta (myös tilauksen teon jälkeen).

10. VASTUUNVAPAUSLAUSEKE

Emme takaa, että palvelun käyttö on keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, varmaa tai virheetöntä. Emme takaa, että palvelun käytöstä mahdollisesti saatavat tulokset ovat paikkaansapitäviä tai luotettavia. Hyväksyt, että saatamme ajoittain poistaa palvelun käytöstä tai peruuttaa sen ilman erillistä ilmoitusta.

11. PÄÄTTÄMINEN

Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes palvelun käyttö päätetään meidän tai käyttäjän toimesta. Voit keskeyttää palvelun käytön ilmoittamalla meille, tai poistumalla sivuiltamme.

Jos uskomme, että olet rikkonut käyttöehtoja, saatamme keskeyttää palvelun ilman erillistä ilmoitusta. Olet tällöin vastuussa peruutuspäivään saakka kaikista erääntyvistä maksuista. Voimme myös kieltää pääsyn palveluumme (tai siihen kuuluvaan osuuteen). 

12. HALLITSEVA LAKI

Nämä käyttöehdot ja mahdolliset muut sopimukset, jotka solmimme kanssasi ovat toimipisteessämme hallitsevan lain alaisia: Antinkatu 1, Helsinki, 01 00100, Suomi.

13. YHTEYSTIEDOT

Käyttöehtoja koskevat kysymykset tulee ohjata osoitteeseen hello@nordful.com.