Kesäpaketti – Nordful

Kesän hehku tulee sisältäpäin! 

Suojele ihoasi C-vitamiinin avulla, tue kynsien ja hiusten kasvua biotiinin avulla ja rauhoita kehosi ja mielesi ashwagandhan avulla. Kesän 3 kolmen kuukauden kauneuspaketin avulla hehkut niin sisäisesti kuin ulkoisestikin!


Mitä terveyshyötyjä kesäpaketti tarjoaa?

 Tukea terveelle iholle, hiuksille ja kynsille

 Tukea vastustuskyvylle

Tilapäistä stressinhallintaa


39€/kuukausi | 1,25€/päivä 

Kesto: 3 kuukautta

Älä vietä kesää sängyn pohjalla

Kesällä jos joskus kannattaa voida hyvin, jotta upeat säät eivät jää välistä. Kokosimme avuksi tämän kesän tehopakkauksen: yhdistelmän ravintolisiä, jotka auttavat ottamaan helteistä kaiken ilon irti. Vitamiinit rantakassiin ja menoksi!


Mitä terveyshyötyjä kesäpaketti tarjoaa?

 Tukea terveelle iholle, hiuksille ja kynsille

 Tukea vastustuskyvylle

Tilapäistä stressinhallintaa


39€/kuukausi | 1,25€/päivä 

Kesto: 3 kuukautta

Mitä kesäpaketti sisältää?

C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka tukee tervettä ihoa. C-vitamiini osallistuu kollageenin tuotantoon ja auttaa pitämään kollageenitasot ihanteellisina. Kollageeni on ihollesi tärkeä, sillä se suojelee auringon aiheuttamilta vaurioilta ja pitää ihon nuorekkaana, pehmeänä ja elastisena. C-vitamiinin rooli kollageenin tuotannossa tekee siitä näin ollen hyvän valinnan ihon suojelemiseen kesäaikana.


Biotiini on kerännyt suosiota kauneusvitamiinina, sillä se auttaa tukemaan tervettä ihoa, hiuksia ja kynsiä. Biotiini osallistuu keratiinin tuotantoon ja keratiini on taas olennainen osa hiusten, ihon ja kynsien rakennetta. Tämän lisäksi biotiini tukee myös kognitiivista hyvinvointia ja ruoansulatusta.

Omega-3-rasvahapot kuuluvat niihin ravintolisiin, joita kannattaa syödä joka päivä (ellet jo syö kalaa 2-3 kertaa viikossa). Omega-3-rasvahapot tukevat aivojen terveyttä, kognitiivista toimintaa ja sydämen hyvinvointia. Meidän Omega-3-kapselimme sisältävät DHA:ta ja EPA:ta. DHA on edellämainittujen lisäksi myös ihon ystävä, sillä se tukee solukalvojen terveyttä.


Stressi saattaa iskeä myös kesällä, mutta onneksi apukeinoja löytyy. Ashwaganda on yrtti, joka luokitellaan adaptogeeniksi. Adaptongeenit auttavat kehoa hallitsemaan stressiä fysiologisesti tukemalla siirtymää takaisin homeostasiin tilapäisen stressin aiheuttamasta biokemiallisesta tilasta. Simppelisti sanottuna: ashwagandha auttaa rauhoittumaan.


Muita vaihtoehtoja:

Uutta puhtia ja stressinhallintaa

37 €/kuukausi | 1,20 €/päivä 

Kesto: 4 kuukautta 

Tukea aktiiviseen elämään 

40 €/kuukausi | 1,30 €/päivä 

Kesto: 4 kuukautta

Lisätukea vegaaneille

48 €/kuukausi | 1,55 €/päivä 

Kesto: jatkuva, peruutus milloin vain 

Vahvempi vastustuskyky

39 €/kuukausi | 1.25 €/päivä 

Kesto: 4 kuukautta