Magnesium – Nordful

Magnesium

Huolehtii aivojen hyvinvoinnista

Magnesium auttaa ylläpitämään kehon energiantuotantoa ja vähentämään uupumuksen tunnetta.   

€11,00/kk

Nórdfulin magnesium

Korkean biosaatavuuden takaamiseksi tarjoamme magnesiumia sitraattimuodossa. Sitraatti imeytyy verenkiertoon nopeasti. Helposti nieltävät, gluteenittomat kapselit tekevät valmisteesta myös sopivan kasvissyöjille ja vegaaneille.

Suositeltu päiväannos

2 kapselia

Päivittäisen annoksen sisältö

160 mg

Ainesosat 

1000 mg magnesiumsitraattia, kapselin kuori: kasvisselluloosa; mikrokiteinen selluloosa  

Pakettisi

60 kapselia

Miksi Magnesium?

Tummanvihreät lehtivihannekset (mm. pinaatti ja lehtimangoldi) sekä pähkinät ja pavut ovat parhaita magnesiumin lähteitä. Mikäli nämä ruoka-aineet eivät päädy lautasellesi usein, et välttämättä saa mineraalia tarpeeksi.Magnesium osallistuu kehon energiantuotantoon. 


Magnesiumia vaaditaan lihasten supistumisesta vastaavien neuromuskulaaristen impulssien välittämiseen. Sillä on olennainen rooli solujen jakautumisessa. Solujen jakautuminen on tärkeää esimerkiksi murtumien ja haavojen hoidossa. 


Magnesium osallistuu terveiden luiden ylläpitoon. Noin 50-60% terveen aikuisen magnesiumista sijaitseekin juuri luustossa ja hampaissa. Magnesium vastaa neurologisesta hyvinvoinnista ja hermoston toiminnasta. Sen puutostila on linkitetty psykologisiin oireisiin, kuten ärsyntyneisyyteen ja masennukseen. Magnesium auttaa myös vähentämään väsymyksen tunnetta.

Hyvä tietää!

Alkoholi vähentää elimistön magnesiumtasoja.

Mitä tutkimustulokset osoittavat?

Ylläpitää luiden terveyttä

Magnesium osallistuu terveiden luiden ylläpitoon. Noin 50-60% terveen aikuisen magnesiumista sijaitseekin juuri luustossa ja hampaissa.

Tukee hermoston toimintaa

Magnesium vastaa neurologisesta hyvinvoinnista ja hermoston toiminnasta. Sen puutostila on linkitetty psykologisiin oireisiin, kuten ärsyntyneisyyteen ja masennukseen.

Lisää luettavaa
University of Balearic Islands, Palma of Mallorca, Spain 

Report of a joint FAO/WHOexpert consultation

Suosittelemme, että tarkistat lääkärisi kanssa, että lisäaineiden käyttö sopii varmasti terveydentilaasi, etenkin jos aiot käyttää lisäaineita ensimmäistä kertaa, olet raskaana, imetät, käytät säännöllisesti lääkkeitä tai sinulla on jokin sairaus. Säilytä tuotteet viileässä ja kuivassa paikassa. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Mikäli huomaat sivuvaikutuksia tai saat allergisen reaktion, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen.